30 שנה של אהבה לבשר

זה שלושים שנה שאנחנו מתמחים בבשר: בוחרים את נתחי הבקר בקפידה, מיישנים אותם במקררי היישון שלנו, ומטפלים בהם במסירות ובמקצועיות רבה כדי שהם יגיעו אליכם לצלחת בדיוק כמו שהם צריכים להיות: עסיסיים, נימוחים ומלאי טעם.

סטקיית הבוקרים, מהמוסדות הוותיקים בארץ, היא סטייק האוס בסגנון אמריקאי, המגיש בשר ארץ ישראלי טרי ואיכותי. את ההשראה למסעדה הייחודית, שנוסדה ב-1995 בחיפה, קיבלנו במסע ג'יפים היסטורי שערכנו אי שם במדבר אריזונה. המבורגר בקר משובח של המערב הפרוע, שהוגש לנו על ידי בוקר מחוספס בפונדק דרכים בן מאה שנה, הצית בנו את התשוקה לפתוח בישראל מקום בהשראתו – מהעיצוב, דרך השירות האדיב ועד האוכל. התוצאה: סטייק האוס ישראלי באווירה משפחתית, חמימה, נטולת פוזה – ולא פחות חשוב מזה, במחירים נגישים.

האהבה שלנו לבשר הולידה תפריט בשרים עשיר, בדרכי עשייה שונות: על הגריל, בצלייה, בתבשילים או נא. תמצאו פה נתחי טומהוק משובח, פילה עגל, נתח קצבים וצלעות טלה, בצד שיפודי פרגית וקבב, נקניקיות מסוגים שונים, קרפצ'ו, מעורב ירושלמי, המבורגרים עם כל תוספת שאתם רק חולמים עליה, קורנביף חם בלחמניה ואפילו תבשילי בשר מסורתיים כמו ביף סטרוגונוף, גולאש כפרי וכבדי עוף מוקפצים עם פטריות של בית.

לא רק קרניבורים יבואו כאן על סיפוקם. בצד הבשרים אנחנו מציעים תפריט רחב שבו גם טבעונים, צמחונים וילדים יקבלו מענה, עם מבחר גדול של מנות ראשונות, מנות ביניים, סלטים, מרקים, מוקפצים, דגים, תבשילים מסורתיים ויותר מעשרה קינוחים. 

נשמח לארח אתכם באחת משתי המסעדות שלנו – בחיפה הוותיקה, או אצל אחותה הצעירה, התל אביבית. מבטיחים לכם חגיגת בשרים אותנטית, שמחה ונטולת יומרות, שתשאיר לכם בפה טעם של עוד.